onsdag 7 mars 2012

Var finns den oskivade limpan?

Varför finns det bara skivat bröd nu förtiden?
  Det har jag funderat på, jag tänker främst på klassikern Skogaholms Delikatesslimpa. Tänk när den fanns i oskivat, då kunde man skära tjocka skivor, guuud så gott. Extra tjock skiva med smör o ost på. Inte nyttigt men gott! Och tänker man efter så är ju nästan allt bröd skivat. Är vi för lata, för bekväma?!???

Och var är detta jäkla BENSINPRIS på väg!!!!!!!? Det går bara upp upp!!! Idag var det uppe i 15,20 kr! Är det rimligt!?? Det värsta är ju att man måste ta bilen för att komma nånstans här, så man tankar ju så "glatt" i skiten i bilen! Kan nån svara mig varför????? Är det dessa jäkla miljöpolitiker som bestämmer eller är det brist/ problem med olja???!???
*Allt folk kan inte bo i storstäderna som politikerna verkar tro!
*Alla har inte råd att köpa en sprillans ny supermiljöbil!
*Att åka buss är också svindyrt nuförtiden plus att dom inte går så ofta förbi här ute i buschen!!
Men det är ju bara att bita i det sura äpplet och köra vidare!


Idag efter jobb o dagis så gick jag o barnen till vår lokala loppis o café. Tänkte vi skulle hitta på nåt pussel till Evelina, men det fanns inget. Istället blev det fika med arraksboll, ett par stavar till Evelina (som hon dock inte kan använda just nu då, ingen snö!) och ett ritunderlägg till Jimmy. Så lite grann hittade vi.
  När vi var på väg tillbaks till bilen mötte vi en bekant med sin lilla (relativt) nyfödda Adrian sovandes i sin vagn! Så söt!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar